Wie schrijft?

Mijn Ebook, die heet The Ultimate Guide to Hair Clippers, is hier en de EBook zelf is up-to-date met al het laatste nieuws en advies over het gebruik van haarknippers veilig en effectief, en ik ga ook het plaatsen van video's van mij met behulp van hen, zodat u precies zien hoe ze hun ding doen.

De eerste van onze twee haarknippers waar we het vandaag over gaan hebben heet de Dorel, een fijne, all-purpose haarknipper. We hebben de Dorel als het eerste model waar we vandaag naar gaan kijken, want het is echt makkelijk te gebruiken. U een Dorel op Amazon kopen en u een soortgelijk product kopen van andere plaatsen. We gaan de Dorel gebruiken omdat het gemaakt is door Dorel, het Zwitserse bedrijf dat haarknippers maakt. Ik ga de Dorel gebruiken om haar schoon te maken. Dorel is het eerste merk van haarknippers die ik heb gebruikt. Het is echt een goed gemaakte tondeuse. Het is een beetje groot op het handvat.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou van het maken van tutorials en de gedachte om ze te doen voor anderen om te zien is altijd iets dat me kietelt.

En nu heb ik eindelijk de kans om dit te doen en ik ben super blij dat ik besloot om het te doen. Zoals u zien, zal ik het doen van mijn eigen tutorial. Vanaf nu ben ik bezig met deze tutorial voor mensen die willen zien hoe ik haar tondeuse doen op een eenvoudige manier. Maar ik wil de tutorial update in de komende weken om meer van mijn werk te laten zien en om u te laten zien het proces en de technieken die ik heb gewerkt aan de afgelopen maanden. En aangezien ik al in het midden van een nieuwe tutorial, moet je weten dat ik ga gewoon beginnen met de eerste stap om je op weg.

Ik heb veel ervaring omdat ik kapper ben en ik doe het al 20 jaar. Dus als je deze blog interessant vindt, moet je het controleren en als je dit bericht met iemand wilt delen, vraag ik je om de volgende code te gebruiken. Gelieve dit bericht niet op te zetten als je niet wilt dat het wordt gedeeld op Facebook of Twitter. Bedankt.

Dit bericht bevat affiliate links wat betekent dat ik verdien een beetje als je koopt via hen zonder extra kosten voor jou. Dit is zonder extra kosten voor u, en ik ben echt dankbaar voor uw steun! Geplaatst door tondeusetest om 9:23 Ik ben een kapper in Londen, Verenigd Koninkrijk. Mijn naam is Julia. Ik ben een moeder van een mooie peuter, twee jonge zonen en mijn lieve man. Ik heb ook een passie voor schoonheid en gezondheid. Ik ben geïnteresseerd in het helpen van mensen met gezondheidsproblemen die zich kunnen voordoen, of dat ze al kunnen lijden. Ik doe alles wat ik kan om een goede gezondheid en welzijn te bevorderen. Alle meningen zijn van mij.