Moet ik haarknippers kopen?

Absoluut. Ik heb nog nooit een probleem gehad met het vinden van een goede kwaliteit haarknipper die goedkoop is. De reden dat ik hou van deze haarknippers is omdat ik een grote baard. Dus toen ik zag een van de goedkopere haarknippers kocht ik op Amazon, ik moest gewoon om het een schot. Dit is dezelfde tondeuse, alleen met een groter mes. Het was zo makkelijk te gebruiken. Ik hou ervan omdat ik een goede hoeveelheid haar kan krijgen, maar tegelijkertijd niet een ton van haar. Als u een baard hebt en niet te dol bent op de tondeuse, u ook een extensie kopen voor $ 1,99. Ga gewoon naar eBay en kijk voor extensies.

Ik hou van hoe ik haar kan krijgen, maar ik hoef niet mijn eigen haar te knippen. En als ik dat deed, dan zou ik het in een broodje moeten doen. En dat is ook niet erg leuk. Ik waardeer de clipper, maar ik ben altijd verdrietig dat ik het niet heb. En soms moet ik mijn kin scheren, ook al draag ik mijn baard niet. Het is alsof je een lichaamsdeel kwijtraakt in het begin van een relatie. Het punt is, ik hou van een goed kapsel. Dus ik ga de tondeuse gebruiken om mijn haar een beetje dikker te maken en niet zo verdrietig te zijn als ik mijn kin moet scheren.

Wat vind je van de baardgemeenschap?

Mensen zeggen: "Er is te veel haar." Maar ik heb geleerd dat we altijd op zoek zijn naar meer. Ook kan Is Deodorant Slecht Voor Je een testrun zijn. Ik ben hier niet om de andere mannen te laten zien hoe ze hun baard moeten scheren, maar om zichtbaarder te zijn voor mezelf.

Maar hoe zit het met de mensen die er gewoon goed uit willen zien zonder harig te hoeven zijn?

De baard gemeenschap kan echt grappig zijn, maar het is ook een soort van eng. Dit is zeker logischer dan Toilettas Gucci. Ik had de slechtste ervaring met een vreemdeling die me een scheerbeurt aanbood, maar de hele tijd dacht ik eraan hoe ik eruit zou zien als een kerel in een leren jas en een leren jas. Wat is de beste leeftijd om haarknippers te kopen? Ik had zoiets van: "Dit wordt gewoon niet cool." Het was een zeer grappige ervaring. Ik ben een nerd die graag spelletjes speelt, maar ik wil ook graag een man zijn. Dit is het hoogtepunt van mijn leven. En dit onderscheidt dit artikel van andere producten zoals tondeuse Test. Ik heb de beste baard die ik ooit heb gehad, maar ook de ergste.

Ik ben altijd iemand geweest die een goede baard wil hebben. Ik heb er nog nooit een gehad die zo slecht was als degene die ik deze zomer had. Mijn vader was de enige die me ooit liet scheren, en het duurde even voordat ik besefte dat het alleen voor mij was. Nu scheer ik me om niet naakt te zijn.

Ik heb geen idee hoe ik zou zijn als ik me niet scheerde. Ik heb me gisteren geschoren omdat ik het dezelfde kleur wilde houden.