Contact

Neem contact met mij op

Onthoud altijd dat het nooit het slachtoffer is dat zal betalen, jij moet degene zijn die de schuld op zich neemt. Ik hoop dat je dat weet, want dat is de enige manier om het te maken.

In de tussentijd wil ik jullie allemaal vragen stellen over de tondeuse die u gebruikt en de producten die u gebruikt. Ik beantwoord graag uw vragen en geef links naar informatie over onze producten en hoe u ze kopen. Dus als je vragen hebt of een idee hebt over hoe zich te ontdoen van uw tondeuse, voel je vrij om uw vraag achter te laten. U het ook delen op de blog met behulp van de onderstaande knoppen: Hoe weet ik of mijn tondeuses in mijn haar knippen? Ik heb gezien dat veel mensen moeite hebben met het vinden van deze info uit, en voor een lange tijd heb ik het ook niet.

Het spijt me dat ik je met rust laat, maar mijn taak is om mijn lezers gelukkig te maken en ik verveel me niet graag. En daarom laat ik je hier nu achter. Ik zal hier bijwerken op een semi-regelmatige basis totdat ik klaar ben met mijn volgende artikel. En dat is waarom, zelfs als ik niet regelmatig schrijven, moet je op zijn minst in gedachten houden dat mijn schrijven zal altijd goed zijn.

En voor mijn volgende project:

Dit is een verhaal over hoe ik maakte het door een moeilijke tijd in mijn leven en kreeg door het zonder op te geven. Het verklaart ook hoe ik kwam met het idee van het creëren van deze blog in de eerste plaats. Ik zal het einde van het verhaal niet bederven, maar ik zal proberen om alle details uit je te krijgen. Ik hoop dat je geniet van het verhaal.

Onze openingstijden

  • Maandag: 07:45 - 15:00
  • Dinsdag: 07:00 - 17:30
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 07:00 - 17:15
  • Vrijdag: 06:15 - 17:30
  • Zondag: 07:00 - 16:45